Σημαντικό: Για παραλαβή από το κατάστημά μας θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.
Περιγραφή
Επαγωγική εστία Caso 2235 TC2400 Ακριβές ψήσιμο και μαγείρεμα χάρη στο καινοτόμο, ακριβές θερμόμετρο ThermoControl εξασφαλίζει ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας. Ιδανικό για SousVide, διατηρώντας ζεστό το φαγητό, ακριβές τηγάνισμα κρέατος και ψαριού χάρη στον εσωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας από 40 έως 160 °C, με ακρίβεια έως και 1 °C χάρη στην τεχνολογία FineTemp Η επαγωγική εστία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς θερμόμετρο ThermoControl Caso TC 2400 Simple επαγωγική εστία. Ψήστε και μαγειρέψτε με ακρίβεια χάρη στο καινοτόμο και ακριβές θερμόμετρο ThermoControl, το οποίο επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας. Ιδανικό για το SousVide, που διατηρεί ζεστό και ακριβές μαγείρεμα κρέατος και ψαριού χάρη στον εσωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας. Εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας από 40 έως 160°C με ακρίβεια έως 1°C. Υποδοχή θερμομέτρου. Η επαγωγική εστία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς το θερμόμετρο ThermoControl (εύρος ρύθμισης θερμοκρασίας από 60 έως 240°C). Ακριβές μαγείρεμα χάρη στη λειτουργία Smart Control σε 12 διαφορετικά επίπεδα ισχύος. Λειτουργία χρονοδιακόπτη έως 180 λεπτά, ισχύς 2400 W. Διαισθητικός έλεγχος αφής. Μαγείρεμα, διατήρηση της θερμοκρασίας και απόψυξη: σούπες κ.λπ. Αν ετοιμάζετε μια σούπα ή ένα νόστιμο στιφάδο, σας συνιστούμε να διατηρήσετε τη θερμοκρασία στους 95°C - μιλάμε για σιγοβρασμό! Καθώς οι χρόνοι μαγειρέματος μπορούν να διαρκέσουν έως και 3 ώρες, η τεχνολογία ThermoControl προστατεύει επίσης από την πιθανότητα ζεματίσματος. Επιστρέφοντας στην απόψυξη (ειδικά μεγαλύτερες ποσότητες σούπας ή στιφάδο), είναι σημαντικό το περιεχόμενο όχι μόνο να θερμαίνεται, αλλά και να θερμαίνεται αργά και ομοιόμορφα για να αποφευχθεί το υπερβολικό ψήσιμο. Χάρη σε αυτό, η εστία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως θερμαντική πλάκα για μπουφέδες. SousVide (μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία). Η TC 2400 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κουζίνα SousVide χάρη στους 1°C βαθμούς. Σε συνδυασμό με το σφραγιστικό κενού CASO και μια μεγάλη κατσαρόλα, οι σεφ μπορούν να εργαστούν σε χαμηλές θερμοκρασίες και να προετοιμάσουν κρέας, ψάρι ή λαχανικά - διατηρώντας βιταμίνες και αρώματα. Απλώς κλείστε το φαγητό σας σε μια σακούλα CASO sous vide και μαγειρέψτε το σε λουτρό ζεστού νερού σε χαμηλή θερμοκρασία, καθιστώντας το το τέλειο εργαλείο μαγειρικής SousVide. Τέλειο μαγείρεμα: κρέας και ψάρι. Η βέλτιστη θερμοκρασία μέσα σε μια καλοφτιαγμένη μπριζόλα είναι περίπου 8°C (μέτρια τιμή) μεταξύ σπάνιας (περίπου 50°C) και μέτριας (54°C και 58°C). Όταν χρησιμοποιείται ο γενικός κανόνας μαγειρέματος των 3 λεπτών ανά πλευρά για κρέας μέτριας σπάνιας, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ακριβής θερμοκρασία ανάλογα με το πάχος του κρέατος. Το θερμόμετρο CASO Design ThermoControl δείχνει την ακριβή θερμοκρασία στην οθόνη της εστίας και απενεργοποιείται αυτόματα όταν επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.